Fórumos urban fantasy szerepjáték
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépésA Fórum felnőtt tartalma, erős fogalmazása és esetenként erőszakos körülményei miatt 18 éven aluliaknak nem ajánlott! A Fórum vezetősége nem köteles ellenőrizni a regisztrálók életkorát!
Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Általános (OOC)

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

Általános Csevegő

Itt bármiről beszélgethettek, amíg betartjátok a fórumetikát, megkötések nincsenek. Ez a fórum OOC, tehát karaktereken kívüli társalgás folyik itt, a szerepjátékos ellentéteket lehetőleg ne hozzátok át ide! Az engedély nélküli reklámokat az adminisztrátori csapat eltiltással bünteti!
232Szer. Feb. 16, 2011 10:59 pm
Jason Beckett Csevegőláda
Nincsenek új hozzászólások

Szabályzat és világleírás

Itt olvashatjátok el a fórumszabályzatot, a világleírást, és a karakteralkotáshoz szükséges tudnivalókat. Ha új vagy az oldalon, mindenképp böngészd át, hogy ne kerülj értelmetlen összetűzésbe sem játékostársaiddal, sem a moderátori tanáccsal!
1423Pént. Jan. 28, 2011 8:06 pm
A Vándor Szerepjátékos tanórák
Nincsenek új hozzászólások

Hírek, Kérdések és Pályázatok

A fórummal kapcsolatos híreket itt olvashatjátok el, kérdéseiteket itt tehetitek fel, ezen kívül az esetleges pályázatkiírásokat is ide írhatjátok meg. Amennyiben a kérdések szekciót komolytalanul használjátok, vagy a moderátorokkal próbáltok itt nyilvános vitát kezdeményezni, azt nem vesszük jó néven. Kulturált keretek között bárkit meghallgatunk, ám a teátrális kirohanásokat nem kedveljük.
48Szomb. Jan. 29, 2011 10:39 am
A Vándor Hírek, avagy a fórum esetleges eseményei
Nincsenek új hozzászólások

Karakterlapok és előtörténetek

Ide kell feltöltenetek a karakterlapotokat és az ahhoz tartozó előtörténetet. Csak és kizárólag elfogadott előtörténettel lehet játékba állni! Aki elfogadás nélkül próbálkozik játszani, azt kénytelenek leszünk eltiltani!
1020Csüt. Jan. 27, 2011 4:35 pm
A Portál William Long
Általános (OOC) Empty
Legutóbb megosztott képek
A mai aktív témák
A mai top 20 hozzászóló
Összesített top 20 hozzászóló
A fórum sütik törlése

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum