Fórumos urban fantasy szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépésA Fórum felnőtt tartalma, erős fogalmazása és esetenként erőszakos körülményei miatt 18 éven aluliaknak nem ajánlott! A Fórum vezetősége nem köteles ellenőrizni a regisztrálók életkorát!
Megválaszolatlan üzenetek megtekintése
 

Általános (OOC)

 
TémákHozzászólások
Legutolsó üzenet
Nincsenek új hozzászólások

Általános Csevegő

Itt bármiről beszélgethettek, amíg betartjátok a fórumetikát, megkötések nincsenek. Ez a fórum OOC, tehát karaktereken kívüli társalgás folyik itt, a szerepjátékos ellentéteket lehetőleg ne hozzátok át ide! Az engedély nélküli reklámokat az adminisztrátori csapat eltiltással bünteti!
232Szer. Feb. 16, 2011 10:59 pm
Jason Beckett Csevegőláda
Nincsenek új hozzászólások

Szabályzat és világleírás

Itt olvashatjátok el a fórumszabályzatot, a világleírást, és a karakteralkotáshoz szükséges tudnivalókat. Ha új vagy az oldalon, mindenképp böngészd át, hogy ne kerülj értelmetlen összetűzésbe sem játékostársaiddal, sem a moderátori tanáccsal!
1423Pént. Jan. 28, 2011 8:06 pm
A Vándor Szerepjátékos tanórák
Nincsenek új hozzászólások

Hírek, Kérdések és Pályázatok

A fórummal kapcsolatos híreket itt olvashatjátok el, kérdéseiteket itt tehetitek fel, ezen kívül az esetleges pályázatkiírásokat is ide írhatjátok meg. Amennyiben a kérdések szekciót komolytalanul használjátok, vagy a moderátorokkal próbáltok itt nyilvános vitát kezdeményezni, azt nem vesszük jó néven. Kulturált keretek között bárkit meghallgatunk, ám a teátrális kirohanásokat nem kedveljük.
48Szomb. Jan. 29, 2011 10:39 am
A Vándor Hírek, avagy a fórum esetleges eseményei
Nincsenek új hozzászólások

Karakterlapok és előtörténetek

Ide kell feltöltenetek a karakterlapotokat és az ahhoz tartozó előtörténetet. Csak és kizárólag elfogadott előtörténettel lehet játékba állni! Aki elfogadás nélkül próbálkozik játszani, azt kénytelenek leszünk eltiltani!
1020Csüt. Jan. 27, 2011 4:35 pm
A Portál William Long
Általános (OOC) Empty
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies

Új hozzászólásokÚj hozzászólásokNincsenek új hozzászólásokNincsenek új hozzászólások  Lezárt fórumLezárt fórum