A Vándor Admin
Hozzászólások száma : 88 Join date : 2011. Jan. 11.
| Tárgy: A Sötétség Kultusza Csüt. Jan. 27, 2011 1:56 pm | |
| A Sötétség Kultusza (Kalandfolyam) "Egy különös alak sétál végig a sikátoron, majd megáll, és felpillant. Fekete, bokáig érő ballonkabátot, fekete farmert, fekete csizmát, és egy fekete kapucnis pulóvert visel. A pulóver csuklyája mélyen felhúzva. A sötétben nem látszik arcának egyetlen millimétere sem, ám szemei vörösen világítanak. - Milo, ne bújócskázz, nem szeretem azt a játékot. - Mondja kissé rekedtes hangján. Az egyik kuka mögül egy hórihorgas, vékony testalkatú férfi lép ki. Barna ballonkabátot, fehér pólót, kék farmert és tornacipőt visel, fején kalap. - Mester, bocsáss meg, de nem akartam megkockáztatni, hogy meglássanak. - Rendben van Milo, semmi probléma. Ulysses itt van. - Megérkezett? - Bár bolond átment Mythiára, és gyakorlatilag visszahozták magukkal. - Kik voltak azok? - Valami nyomozó. Azt hiszem a neve Beckett. - Őt ismerem. - Meg valami lecsúszott kommunista rakodómunkás. Mc'Calahan, vagy ki. - És Tyranos gyermeke utánuk jött? - Igen. Kiadtam neki parancsba, hogy okozzon minél nagyobb felfordulást a városban, de ne jöjjenek rá a halandók, hogy ki vagy mi teszi a szörnyűségeket. - Nem maradnak túlélők? - Nem. Nos, Milo, a te feladatod a következő. Lelkemnek egy aprócska részét neked adom... Viszont így is sokkal erősebb leszel az új hullámnál. - Igen Mester... - Az újságíró arcán halvány mosoly jelenik meg. - És mi lesz a feladatom? - Öld meg az összes felébredő fénylényt, paladint, vérfarkast. A mágusokat csak akkor, ha muszáj. Ugyanez igaz a tündérekre. - Értem, Mester. - Milo... - Igen, Mester? - Több mint háromezer éves vagyok. De ez alatt a háromezer év alatt egyszer sem fogadtam el a kudarcot. - Értem, Mester. A fekete ruhás figura odasétál az újságíróhoz, és lassan felemeli a kezét. Tenyerében vöröslő energia kezd manifesztálódni, egészen addig, míg teniszlabda méretűvé nem növekszik, majd a gömböt lassan beletolja Milo Reagen mellkasába. Ez után egy tizedmásodperc alatt mögötte terem, és tenyerével szorítja el az újságíró torkából felszakadó halálsikolyszerű üvöltést. Milo lassan megnyugszik, és ránéz a mesterére. - Tedd a dolgod, Milo! - Igen mester... Ezzel a fekete ruhás alak szó szerint füstté válik, és eltűnik. Az újságíró még pár másodpercig bámul oda, ahol pár másodperce még a Mester állt, majd hátat fordít, és elindul. Arcán farkasvigyor terül el."A Sötétség Kultusza a Mythia fórumos szerepjáték első kalandfolyama. Összesen hat fejezetből fog állni, melyből az első most kezdődik... Az első fejezet mind Darkmouthban, mind Mythián egyszerre játszódik, és a játékosoknak igen nagy befolyást enged a történetre. Darkmouthban egy különös lény kezdi tizedelni a lakosságot, brutális kegyetlenséggel, és közben egyre többen járnak egy bizonyos Sanctum Nocturnisba. A szekta egyre több hívet szerez. Mythián pedig rendezni kell az erőviszonyokat, mivel a különböző csoportok, kik még mindig ott tartózkodnak (Tyranos Népe{Sötétség}, a Minotauruszok{Fény}, a Kentaurok{Fény}, az Elementálok{Mágusok}, a Kimérák{Sötétség} és a Manók{Tündérek}), úgy döntöttek, hogy saját mestereiknek szerezzék meg a Legnagyobb Kaput. Szinte már háború indulhat... A Mythiára való átjutáshoz nem kell mythiainak lenni, halandó karakterek is átléphetnek oda, hogy az általuk választott csoporto(ka)t támogassák. Az első fejezet címe: Kalandorok Krónikái | |
|