Mythia - Szétszakadó valóság
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Fórumos urban fantasy szerepjáték
 
KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

 

 Darkmouth Memorial Park

Go down 
4 posters
SzerzőÜzenet
A Portál

A Portál


Hozzászólások száma : 94
Join date : 2011. Jan. 17.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeKedd Jan. 18, 2011 3:15 pm

Darkmouth Memorial Park Park

A Darkmouth Memorial Parkot nagyjából tizenöt éve hozták létre. Rengeteg pénzt és munkát öltek bele a kertvárost a külvárostól elválasztó egy kilométer széles és kilenc kilométer hosszú parkra. Van itt futópálya, erdősávok, sétálópályák, pinkinrétek, és ezernyi érdekes és izgalmas dolog. Itt szokták megrendezni minden júliusban az egy hetes Darkmouth Fesztivált, melyen hihetetlen látványosságok szoktak megjelenni.
Vissza az elejére Go down
Jason Beckett

Jason Beckett


Hozzászólások száma : 79
Join date : 2011. Jan. 17.
------------------ : ------------

Természetfeletti állapot : Fénylény (1. szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeCsüt. Jan. 20, 2011 1:42 am

Jason nem sietett, így már jócskán besötétedett, mikor leparkolt a park szélén. Ráérős mozdulatokkal kászálódott le az Ural Retro motorjáról. Acélbetétes bakancsban, sötétkék farmernadrágban, felül pedig egy szimpla, fehér atlétatrikóban és egy fekete garbó pulcsiban feszített. A motorját itt hagyta, gyalog ment be a park területére, és hosszas keresgélés után rátalált a gyakorláshoz tökéletes helyre, egy kis, elhagyatott piknikrétre. Meggyőződött róla, hogy senki nincs a közelben, majd ledobta a pulcsit és a trikót. Egyik se nőtt nagyon a szívéhez, de azért nem akarta ész nélkül tönkretenni a teljes ruhakészletét.
~ Szóval csak koncentráljak, és átváltozok.. valami ilyesmit mondott a Vándor. ~
Így tett, és érezte, hogy ismét fájdalom járja át a testét. Nem tartott sokáig, de így is kellemetlen volt.
Megmozgatta kicsit a szárnyait. Elég furcsán érezte magát, azért jött ki, hogy repülést gyakoroljon, de fogalma se volt, hogyan kezdjen hozzá. Esetlenül csinált pár bemelegítő mozdulatot, közben szárnyaival is csapkodott. Amikor úgy érezte, hogy felkészült, nagy levegőt vett, elrugaszkodott a földtől, és szárnyaival is nagyot csapott. Hirtelen emelkedett meg, erre nem számított, így csak a szerencséjén, és a lélekjelenlétén múlt, hogy a földet érés előtt néhány újabb szárnycsapással fékezni tudta a lendületét. Ezt ismételgette, vagy egy fél órán át, mire úgy érezte, hogy nagyjából ráérzett a helyes ritmusra, és erőre. Elérte, hogy fent tud maradni a levegőben. Egy kevés pihenő, és két elfogyasztott szendvics után idejét látta a következő lépésre ugrani. Kicsit izgulva fogott hozzá, hogy körberepülje a rétet, de az előző sikerén felbuzdulva nem habozott sokat. Az első próbálkozása elég csúfos kudarc volt, ugyanis amint elindult volna, kiesett a ritmusból, és három méter magasról a földre zuhant. Ám sokáig ez sem szegte kedvét, ismét nekirugaszkodott. Újabb fél óra telhetett el körülbelül, mire képes volt bizonytalanul, de a leesés veszélye nélkül repülni. Nem túl gyorsan, nem akarta erőltetni.
~ Kis lépés az emberiségnek, óriási szárnycsapás nekem. ~
Nagyjából még két órán át gyakorolt, egyre több időt töltött a levegőben, egyre inkább fokozva a sebességet, mikor úgy érezte, hogy mostmár biztos a dolgában. Leszállt, és épp a visszaváltozáshoz készülődött, amikor furcsa, megmagyarázhatatlan érzés tört rá. Nem tudta, hogy mit jelenthet, vagy mi okozhatja, de valamiért pontosan tudta, hogy a tenger felől jön, egy luxushajóról.
Túlságosan fáradtnak érezte magát ahhoz, hogy utánanézzen, úgyhogy nem foglalkozott a dologgal. Visszaváltozott, felöltözött és hazament.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 5:35 pm

Négy alak ül a parkban, egy kis faasztalnál. Előttük sörösüvegek, hot dogok. A négy alak a Bűn Egyházaként ismert rossz arcú bűnszövetkezet, avagy Anthony Maddox, Lucas Cain, Victor Strong és George Porter.
Maddox viszonylag magas figura, acélbetétes bakancsot, fekete farmert, fehér pólót, és térdig érő fekete bőrkabátot visel. Lassan hátradől a padon, amin ül, és hangosan böfög egyet, majd a közelben elhaladó család felé fordul.
- Ne nézzél, baszod, mert eltöröm a karodat! - Morogja oda a családfőnek, ezzel igencsak elijesztve a házaspárt és a két gyereket.
- Jajj ne már... Mondtam, hogy nem bírom az agressziót, mikor eszem. - Válaszol a vékony, átlagosan magas, szőkésbarna hajú, jóképű fickó, avagy Porter. Fekete inget, bársonynadrágot és tornacipőt visel.
- A tejfölös pofád miatt nem bírod, vagy azért, mert a pasikra buksz? - Röhög fel az alacsony, napszemüveges alak, Strong, akin csizma, kék farmer, egy fehér atléta, és azon egy kockás flaneling látható.
- Ezt már ezerszer átbeszéltük, Vic. Nem buzi, csak úgy néz ki. - Dörmögi mély hangján az égi meszelő, hihetetlenül izmos és cseppet együgyű Cain. Az óriás fehér pólót, farmert és munkásbakancsot visel.
- Kapjátok már be... - Porter arcán látszik, hogy egyre dühösebb.
- Mondom én, hogy meleg!
- Fogd be, Vic! - Szól rá a köpcös tolvajra Maddox. - Ne szívózzatok vele, neki köszönhetjük, hogy olyan sok infót tudunk beszerezni.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:01 pm

Daryll, miután végzett az aznapi szemétszedéssel, és kutyasétáltatással, maga is sétálni indul. Futócipőt, egy szakadt, fekete farmert, és egy fehér, hosszú ujjú pólót visel, na meg persze elmaradhatatlan napszemüvegét. Rosszkedvűen lépked a parkban, azt se igazán nézi, hogy merre megy. Három font. Ennyi maradt, miután sikerült pár napra elegendő kaját, és persze cigit vennie.
~ A rohadt életbe, miért ilyen baromi drága minden manapság... a végén kénytelen leszek kizsebelni valakit az éjszaka. ~
Erre a gondolatra ideges lesz, előhalászik egy szál cigarettát a zsebéből, aztán vagy fél percig az égieket szidja, amiért elfelejtett öngyújtót venni. A szembe jövő család meg sem állt, arra a kérdésre, hogy van-e tüzük, így folytatta az útját előre. Nem is olyan messze tőle egy csapat fickót látott egy pad körül, így arrafelé vette az útját, hátha megoldják az egyre égetőbbé váló problémát. Amikor odaér hozzájuk, ami számára egy örökkévalóságnak tűnik, végre megszólal.
- Hello, bocs a zavarásért. - próbál barátságosnak ható mosolyt erőltetni az arcára, közbe odamutatja a cigarettáját - Volna esetleg valamelyiküknek tüze?
Egyáltalán nem tartja szimpatikusnak ezeket az ipséket, de nem is szándékozott a szükségesnél több időt eltölteni a társaságukban.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:07 pm

A négy alak hihetetlen lassúsággal fordul a hirtelen megjelenő Daryll felé, majd összenéznek. Maddox benyúl a zsebébe, és előhalászik egy öngyújtót, majd meggondolja magát. Elrakja, és a belső zsebéből egy gyufásdobozt vesz elő.
- Nem vagy már így is elég füstös, haver?
Kérdi, mire a másik három fickó beleröhög a kajájába. Tony végül feldobja a gyufásdobozt, hogy az afro-amerikai fiatalember elkaphassa.
- Vigyázz, mert még felgyújtod magad, és a te fajtádnál nem lehet rájönni ilyenkor, hogy mibe halt bele.
Morogja, majd elővesz egy szál cigarettát, és rágyújt.
- Most miért bántod szegényt? Rasszista vagy? - Szól oda Porter.
- Miért véded? Bírod a csokit?
Most csak Cain és Strong röhög, de igen hangosan.
- Dögölj meg, Maddox.
- De csak utánad, Gorgie baba...
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:20 pm

~ Hát persze, hogy idővel előkerülnek a rasszisták is. Hogy miért nem haltak még ki? ~
Elkapja a levegőbe dobott gyufásdobozt, majd előkotor belőle egy gyufaszálat, és rágyújt. Szívesen odasózna, ennek a rasszista seggfejnek, de sejti, hogy a többi figura sem csak díszből van itt, úgyhogy visszafogja magát, ám nem bírja ki, hogy valamit ne vágjon vissza, úgyhogy miután még egyet szív a cigiből megjegyzi.
- Érdekes, édesanyádnak kifejezetten bejött ez az egzotikus bőrszín, mikor legutóbb cuccoltam.
Érzi, hogy ez elég gyengére sikeredett, de hirtelen nem jutott eszébe frappánsabb oltás. Ezután zsebre vágja a doboz gyufát, és indul tovább.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:28 pm

A csapat hirtelen teljesen elhallgat, Strong, Cain és Porter egyaránt Maddoxra bámul, akinek rángatózik a szemöldöke.
- Srácok... Jól hallottam, hogy ez anyámat tette szóvá?
Kérdezi halkan, előre dőlve, majd mikor Daryll jó 6-7 méterre ér, lassan előhúzza az övébe tűzött méretes Desert Eagle pisztolyt, és felkel.
- Hé, Nigger!
Üvölti Daryll után, és kibiztosítja a fegyvert.
- Mondd csak, a gazdád még nem nevelt meg? Mert én örömmel megteszem, te tahó!
Ezzel a már távolabb ért férfira szegezi a fegyvert, szabad kezével pedig a szájába teszi a cigarettát.
- Lássuk a véred színe hogy mutat a bőrödön, vagy bocsánatot kérsz?
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:38 pm

Mérhetetlen élvezettel szívja a cigarettát, és érzi, hogy a napja egyre szebb lesz, ahogy telik az idő. Pár méter megtétele után, hallja, hogy utána kiabálnak. Elmosolyodik.
~ Akkor mégse volt olyan gyenge beszólás, úgy tűnik rasszista barátom anyuci pici fiacskája lehet. ~
Kezd elege lenni a folyamatos cseszegetésekből, ezért hátra se nézve sétál tovább, közbe hanyag mozdulattal hátramutatja bal kezének középső ujját.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:43 pm

- Hát oké...
Ezzel Maddox céloz, és lő, egyenesen a fickó középső ujjára. Hacsak valami csoda folytán véletlenül épp hátra néz, talán elkerülheti, de ha nem, akkor bizony Maddox leszedi a feka középső ujját.
- Már megint túlreagáltad, Tony. - Mondja Cain.
- Mifasz? Anyámat szidja, és túlreagáltam? Mész a picsába, Lucas.
- Vigyázz a szádra, Anthony! - Szól oda Porter.
- Most épp nem érek rá Mama, mert rendet teszek az állatkertben!
Ezzel elindul Daryll felé, akár ellőtte az ujját, akár nem, és közben rászegezi a pisztolyt.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 6:58 pm

Épp engedné le a kezét, mikor dörrenést hall, azzal egy időben pedig égető fájdalom nyilal az ujjába. Nem kell elgondolkoznia azon, hogy tudja mi történt. A fájdalom nem vágja padlóra, szinte alig érzi, azokhoz a sebekhez képest, amiket néha a börtönben kapott, ez csak egy kis karcolás. Inkább az dühíti, hogy hiányzik az ujjának a fele.
~ Rohadt sápadtarcú... Nembaj, a lövés biztos messzire elhallatszott. ~
Megfordul, közben kezeit ökölbe szorítja, ha most elveszíti a fejét, könnyen pórul járhat. Csak nézi a közeledő alakot.
- Jössz nekem egy ujjal. - ezzel odamutatja a másik középső ujját - Nagyjából így nézzen ki.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:03 pm

- Látom, van vér a pucádban, gorillabroki.
Mondja Tony, és elrakja a pisztolyt.
- De ne anyázz nekem. Anyám szent asszony volt, vágod?
Megáll két méterre Darylltől, és csípőre teszi a kezét.
- Szóval bocsánatot kérsz, megköszönöd a gyufát, összeszedjük az ujjad, beviszünk a kórházba, visszarakják az ujjad, és olyan jó lesz, mint új korában. Szóval okosan, ügyesen, mosolyogva ess neki a témának!
Közben hátra int. A csapat másik három tagja feláll, összeszedi a kaját, és megindul feléjük. Így már látszik, hogy Cain legalább 210 centiméter magas, a második a sorban Maddox 180 centivel, a harmadik Porter a maga 170 centijével, a végén pedig Strong áll, 160 centis magasságával.
- Mi a szitu, főnök? - Kérdi Cain.
- Várunk egy kultúrreakcióra. Ha megkapjuk, elvisszük kórházba az ujjával együtt. Tényleg, Vic, keresd már meg azt az ujjat.
- Miért én?
- Mert azt mondtam.
A köpcös férfi keresgélni kezd.
- És ha nem kapunk kultúrált reakciót?
- Akkor kiverjük belőle a szart is.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:17 pm

~ Szóval csak volt.. így már érthető, hogy miért kapta fel a vizet. ~
Mikor a többi figura is felzárkózik, belátja, hogy nincs más választása. Hihetetlen erőfeszítésekbe telik kinyögnie a következő mondatot.
- Rettenetesen sajnálom, amit anyádról mondtam, és rendkívül hálás vagyok a doboz gyufáért.
Azt az ál-őszinteségét veszi elő, amit a börtönben fejlesztett ki arra az esetre, hogy elkerülje a nálánál erősebb rabok, illetve csoportok haragját. Harag alatt ebben az esetben pedig a verést kell érteni. Az első években még nem volt túl meggyőző, de éveken át volt alkalma gyakorolni, egyre több sikerrel.
- Most, hogy ezzel megvagyunk, akár indulhatunk is a kórházba.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:21 pm

- Megvan!
Hallatszik a háttérből Vic hangja. A kezében egy ujjat tart.
- Nos, akkor menjünk szépen. Jó gyerek vagy te. - Mondja Tony, majd hátba veregeti a volt rabot, és elindulnak. Öt perc múlva elérnek egy fekete Wolksvagen Transporterhez, kinyitják, és betessékelik az afroamerikai férfit. A volánhoz Porter ül, mellé Cain. Maddox és Strong (a kezében az ujjal) beszállnak hátra, és a kisbusz elindul.
- Nem kell aggódni, öcsém, nem lesz itt semmi baj. Okos gyerek vagy, bocsánatot kértél, leszarom, hogy őszinte volt-e. Mondd, mi a neved?
Kérdi szinte csevegő hangsúllyal.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:26 pm

- Daryll, Daryll Wright.
Válaszol a kérdésre, közben kényszeredett mosoly ül ki az arcára. Ha véletlenül mégse a kórház felé tartanának, nem sok esélye lenne védekezni. Csendben ül, és bámul maga elé, és az utazás végéig így is marad, hacsak nem tesznek fel neki több kérdést.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:30 pm

- Nos, én Anthony Maddox vagyok. A szépfiú a volánnál George Porter, mellette a nagydarab Lucas Cain, itt ez a kis görcs meg Victor Strong.
Mutatja be a bandát a csapat vezetője.
A kisbusz hamarosan megáll a kertvárosi kórházban, ahol bekísérik Daryllt az épületbe, és még jó nagy pénzköteget is az orvos kezébe nyomnak, hogy gyorsan rakja helyre Wright ujját, és működjön is, mert ha nem, valaki a halakkal fog úszni, és mellé lesz dobva az orvosi diplomája is. Így hamarosan Daryll sebét fertőtlenítik, az ujjat visszavarrják, és mondják, hogy egy-két hét kelhet, hogy a rostok regenerálódjanak, de a szörnyűséges körfűrész balesetből fel lehet gyógyulni. Maddox még vagy kétszáz fontot is Daryll kezébe nyom.
- Ezt meg hogy addig is legyen pénzed. A maffiameló jól fizet. - Vigyorog arcátlanul a kopasz bűnöző.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:39 pm

Amióta bemutatkozott neki az ürge, szüntelen olyan érzés gyötörte, hogy hallotta már a nevét valahol. A kórházi hercehurca után pedig bevillant, hogy hol: a Darkmouth-i börtönben. Ha pedig azok a pletykák igazak voltak, akkor Daryll épp most fogta meg az Isten lábát. Miután zsebre vágta a pénzt, fojtott hangon megjegyezte:
- Hallottam ám rólatok a sitten. Szívesen beszállnék.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 7:56 pm

Maddox eleinte csak csöndre inti Wrightot. Miután a dokik végre szabadon engedik Daryllt, a csapat visszavágódik a kisbuszba, ha akar, az afro is beszállhat, majd visszadöcögnek a parkba. Kinyílik az ajtó, de nem szállnak ki teljesen. Maddox és Porter a kisbusz oldalajtajában ülnek, Strong és Cain pedig leülnek az út széli fűbe. Előkerül újra a brutális mennyiségű kaja. Maddox előránt egy összecsukható széket, és kinyitja, majd leteszi a fűbe.
- Foglalj helyet... - Mondja a férfinak, és állával a szék felé bök. - Nos... Ez a szeretnék beszállni, nem csak ennyiből áll. Először is: Mihez értesz? Mit tudsz? Mi az, amivel több lehetne a csapatunk?
- És mit hallottál rólunk a börtönben? - Szúrja oda Victor.
- Egoista törpe. - Vigyorodik el Lucas.
- Nagy batár barom!
Lucas válaszként csak tarkón csapja az alacsony fickót. Maddox eközben felkapja a kiflivel, virslivel, mustárral, majonézzel, ketchuppal, uborkával, salátával, kolbásszal, kenyérrel töltött méretes utazószatyrot, és Daryll felé nyújtja.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 8:36 pm

Elveszi a szatyrot, megköszöni, majd miután egy pofás kis szendvicset rögtönzött magának, Victor felé fordul, és elkezd beszélni:
- A börtönben az a hír járja, hogy egész szép kis maffiahálózatot kezdtek kialakítani a városban, és ilyenkor jól jönnek a talpraesett, új emberek.
Nagyot harap a szendvicsbe, kényelmesen elrágcsálja a falatot, aztán Maddox-hoz fordul.
- Az igazat megvallva, nem értek túl sok mindenhez, de gyorsan tanulok, és könnyen feltalálom magam. Egész életemben elég sokat verekedtem, úgyhogy talán ez lehet az, amiben a legjobb vagyok. Tűrhető sofőr volnék, kölyök koromban volt egy utcai bandám, elkötöttünk néhány verdát, talán még az is menne manapság. Emellett van egy teljesen üres lakásom a kertvárosban. Az egyik szomszéd süket, a másik sosincs otthon, nem igazán zavarnak semmiben.
Úgy érzi ez minden, úgyhogy befejezi a szendvicsét.
Vissza az elejére Go down
Anthony Maddox

Anthony Maddox


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 23.

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 8:40 pm

Maddox gondolkodik egy kicsit, majd rágyújt egy cigarettára, és felajánl egyet Daryllnek is.
- Na figyelj. A hírek nem hazudnak, ám tudnod kell valamit. Ha szart kavarsz, kicsinálunk. Ha elárulsz, kicsinálunk. Ha átversz, kicsinálunk. Ha olyasmit teszel, amivel árthatsz nekünk, kicsinálunk.
Itt beleszív cigarettájába, majd kifújja a füstöt.
- Mondd, Töki, miért kerültél börtönbe?
Közben Strong csinál egy hotdogot, és átnyújtja Maddoxnak, aki mosolyogva falatozni kezd. Közben elgondolkodva nézi Daryllt.
Vissza az elejére Go down
Daryll Wright

Daryll Wright


Hozzászólások száma : 10
Join date : 2011. Jan. 25.
------------------ : -----

Természetfeletti állapot : Halandó (0.szint)


Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitimeSzer. Jan. 26, 2011 8:47 pm

- Ez teljesen egyértelmű - bólint rá a figyelmeztetésre.
A következő kérdésre rövid választ adott, annyira még nem ismerte a fickókat, hogy elmesélje nekik élete szomorú történetét, így a lényeget kihagyva, ennyit adott a tudtukra:
- Megöltem apámat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Darkmouth Memorial Park Empty
TémanyitásTárgy: Re: Darkmouth Memorial Park   Darkmouth Memorial Park I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Darkmouth Memorial Park
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Darkmouth Plaza
» Darkmouth Dokkigazgatóság
» Darkmouth Városi Bíróság
» Darkmouth Daily & Weekly szerkesztőség
» Darkmouth város történelme, és a város képekben

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mythia - Szétszakadó valóság :: Darkmouth Városa (IC) :: Kertváros-
Ugrás: